Gennem min karriere har jeg mødt mange dygtige bartendere og jeg har derfor opbygget et stort netværk som er tilknyttet Cocktails-n more. Alle bartendere er uddannede i at lave cocktails af høj kvalitet, og naturligvis i at levere god  service beyond expectation.

Simon- Developer

et Stærkt team af tilknyttede bartendere.

Jeg har drevet Cocktails’n More siden 2017 og har været bartender i snart 18 år. Min passion er lækre cocktails og jeg følger trends i hele verden for at kunne forny vores udvalg. Min karriere startede på Crazy Daisy i Kolding hvor jeg var i 8 år. Her var jeg et velkendt ansigt bag baren og var en del af at starte struktureret træning for bartenderne. I 2010 tog jeg en officiel uddannelse som bartender ved Utopia bartender school. Senest har jeg været at finde på The Old Irish pub, en del af OIP Group.
Simon Jensen
Founder

Kontakt os

Sjælland, Fyn og Jylland

Vi arbejder i hele landet og også gerne i udlandet.

COPYRIGHT © 2021-2024 Cocktails n more  | CVR: 44680963  | GDPR og cookies
Created by WPWEBSITE

 
 
0
    0
    DIn kurv
    Ingen produkter i kurvenTilbage til butikken