FAQ - ofte stillede spørgsmål

Svar på ofte stillede spørgsmål

Ja selvfølgelig, det vi skal bruge er bordplads og helst i arbejdshøjde. Vi har også en mobil bar vi selv kan tage med, den måler 2 x 2 meter. Vi aftaler når du booker, hvad der passer bedst til dit arrangement.
Ja, det gør vi. Vi har stor erfaring med f.eks. sommerfest, julefrokost, receptioner og produktlanceringer
Vi aftaler en fast pris på dit arrangement når du booker. Det der kan ændre i den pris er hvis vi f.eks. skal være der længere tid end aftalt.
Vi har en bred erfaring med bl.a. fødselsdage, bryllupper, konfirmation, polterabend, gin smagninger, cocktailkurser og ligesådan med firma arrangementer som f.eks. sommerfest, julefrokost, receptioner og produktlanceringer
Vi har ikke en nedre grænse og har f.eks. haft arrangementer, hvor vi kommer forbi og holder cocktail kursus i et par timer hos en kunde der holdt en hyggelig middag med et par venner. Ring og fortæl os om dine tanker, så finder vi ud af noget.
Ja det vil vi! Og vi kan også finde nogle cocktails der passer perfekt til dit tema.
Vi skal bruge bordplads, plads til at stille flasker og glas og adgang til rindende vand. Vi kan også tage en mobil bar med, så du ikke skal tænke på at rydde køkkenet eller finde et bord.
Ja det kan du og vi hjælper gerne med inspiration til at få et lækkert drinkskort

Kontakt os

Sjælland, Fyn og Jylland

Vi arbejder i hele landet og også gerne i udlandet.

COPYRIGHT © 2021-2024 Cocktails n more  | CVR: 44680963  | GDPR og cookies
Created by WPWEBSITE

 
 
0
    0
    DIn kurv
    Ingen produkter i kurvenTilbage til butikken